Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Infopol : Evenimente rutiere – Persoană dispărută, depistată de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 29 august a.c., ora 08.05, polițiștii rutieri l-au depistat pe C. Gheorghe, de 44 ani, din orașul Breaza, județul Prahova, în timp ce conducea pe DN2 în comuna Urechești un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice (0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 29 august a.c., ora 12.35, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că P. Fănică, de 67 ani, din comuna Străoane, a fost lovit de un autoturism. Polițiștii au stabilit faptul că acesta s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public și a fost acrosat de un autoturism condus de N. Cosmin-Alin, de 32 ani, din municipiul Focșani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 29 august a.c., ora 23.30, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe C. Viorel, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se în stare vădită de ebrietate. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.      

    La data de 29 august a.c., ora 15.40, polițiștii din Garoafa, la intersecția DN 2 E85 cu DJ 205 E, au observat că la o distanță de aproximativ 150 metri pe DJ 205 E, un autoturism care a oprit, iar șoferul a făcut schimb cu un pasager din spate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul L. Maria, de 24 ani, din comuna Negrilești, a făcut schimb de locuri cu fratele său G. Ionuț Vasile, care nu posedă permis de conducere și căruia îi încredințase  autoturismul, conducându-l pe o distanță de aproximativ 3 km. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 30 august a.c., ora 06.45, pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focșani, P. Adi-Andrei, de 26 ani, din comuna Jilava, județul Ilfov, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.      

    La data de 30 august a.c., ora 18.45, pe DJ 204P în comuna Dumitrești, C. Păun, de 63 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism și întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Dumbrăveni în vederea recoltării de probe biologice, unde i-a fost recoltată o primă probă, iar în momentul prelevării celei de-a doua, acesta a refuzat acest lucru. În cauză a fost întocmit dosar penal.      

Persoană dispărută, depistată de polițiști

    La data de 29 august a.c., ora 15.00, polițiștii din Homocea l-au depistat la locuința lui D. Florin, din localitate, pe D. Dănuț, de 27 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Bacău, care era dispărut de la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ungureni, județul Bacău. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predat reprezentanților centrului.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești;    Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?