Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

75 de locuri de muncă pentru aproape 9000 de șomeri


Cei 8.829 de șomeri înregistrați în Vrancea au la dispoziție 75 de locuri de muncă declarate vacante de angajatorii din județ. Au șansa încheierii unui contract individual de muncă persoanele calificate ca și casier (11), tehnician în industria alimentară (10), electrician nave (10), operator la fabricarea mezelurilor (6), sudor (5), șofer autoambulanță și asistent medical generalist (3). Câte un loc sau două mai sunt disponibile pentru șomerii care au studiile sau calificările necesare pentru a ocupa posturi precum: consilier economic, șef serviciu comerț cu ridicata și cu amănuntul, instructor de educație sanitară, psiholog, tehnician în industria alimentară, asistent manager, primitor-distribuitor materiale și scule, vânzător, lucrător comercial, îngrijitor bătrâni la domiciliu, dulgher (exclusiv restaurator), lăcătuș montator, mecanic auto, mecanic întreținere și reparații mașini de cusut industriale, electromecanic mașini și echipamente electrice, electrician de întreținere și reparații, fochist pentru cazane de abur și de apă fierbinte, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, mașinist pod rulant și stivuitorist.
    Mult mai multe oferte de muncă cuprinde lista transmisă de țări ce fac parte din Comunitatea Economică Europeană. Este vorba de 380 de posturi pentru care angajatorii cer specialiști cu studii superioare și muncitori calificați, cu experiență. Astfel, în Germania se pot angaja cei calificați ca: ospătar, instalator întreținere (mecanic industrial), asistent medical, asistent medical generalist, specialist electronică/ inginerie industrială, manager restaurant/ personal serviciu banchet, bucătar, ajutor în industria gastronomiei de sistem, recepționer, electrician, mecanic instalator în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, specialist IT (inginer, tehnician), factor poștal, îngrijitor bătrâni și asistent/ însoțitor persoane în vârstă.
   
    Asistenții medicali sunt foarte doriți în Marea Britanie și Irlanda

    În Marea Britanie este cerere mare de asistenți medicali (60) și de 18 asistenți sociali, iar în Irlanda se pot angaja zece psihiatri, doctor oftalmolog, front end developer & UX – UI specialist, PHP developer și 24 asistenți medicali. Și în Norvegia sunt locuri de muncă vacante pentru cei de meserie asistent panificație și patiserie, veterinar, bucătar preparate indiene, iar în Franța pot încheia contracte de muncă persoanele de profesie producător vin (cognac), ajutor de bucătar, bucătar șef, patiser șef, șef de rând în sala de restaurant, bucătar asistent, muncitor necalificat în restaurant, bucătar, șef de sală în restaurant, vânzător produse brutărie patiserie, vânzător în panificație-patiserie, preparator sandwici și patiser. 
În Belgia sunt căutați pentru angajare șomeri calificați ca măcelar, mecanic camion, șofer stivuitor (brațe retractabile pentru produse congelate) șofer camion (produse congelate), programator CNC/ Operator mașină care se scufundă, reparator vehicule (panel beater), tehnician mentenanță (industria alimentară/ panificație), mecanic autobuz, inginer proiectant electric, inginer controale, analist funcțional, inginer de întreținere, senior inginer service PLC/ SCADA, analist de sistem și analist funcțional. Tot în Belgia se pot angaja: senior Delphi Analist Programator, Senior Web Developer (PHP/JavaScript), dezvoltator integrare software, dezvoltator software, inginer dezvoltator software, inginer testare software, inginer testare software (Q&A), inginer introducere produs nou & rețea, electrician camion.
    Oricine dorește informații suplimentare cu privire la locurile de muncă amintite, le poate obține sunând la numărul de telefon 0237.224.677, persoană de contact Daniela Brihoianu din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, sau 0237.230.186, persoană de contact Melania Bălescu din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Foșcani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?