Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Liceenii din Odobești vor face practică în Portugalia


Elevii Liceului Tehnologic Odobești își vor desfășura stagiul de pregătire practică în Portugalia, în cadrul proiectului intitulat „Stagiu european pentru o mai bună pregătire a viitorilor economiști”. Proiectul se va derula în anul școlar viitor, în perioada februarie – martie 2015, în localitatea Barcelos din Portugalia, timp de 3 săptămâni. 
Prin intermediul proiectului, elevii de la calificarea tehnician în activități economice nivel 3, profilul Servicii, vor desfășura stagiul de instruire practică prevăzut de programa școlară la clasa  a XII-a la modulele Managementul calității și Utilizarea calculatorului în contabilitate. Partenerii Liceului Tehnologic Odobești în cadrul acestui proiect sunt Associação Intercultural Amigos da Mobilidade Barcelos, în calitate de partener intermediar, și organizațiile de primire RQ Gabinete de Contabilidade, ADMINOVA și BASTACLIK, toate din orașul portughez Barcelos. 
Proiectul este coordonat de profesoara Rodica Moraru, alături de Adela Agafiței, directoarea Liceului Tehnologic Odobești, cât și de cadrele didactice Narcisa Marin și Gabriela Marin. Proiectul este finanțat prin fonduri europene, în valoare de 35 de mii de euro, în cadrul programului Erasmus Plus, acțiunea KA 1,  cu tema „Stagiu european pentru o mai bună pregătire a viitorilor economiști”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?