Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Infopol


La data de 18 iulie a.c., ora 11.20, pe DN 23, în comuna Nănești, polițiștii l-au depistat pe T. Dumitru, de 48 ani, din comuna Grivița, județul Galați, în timp ce conducea un utilaj agricol neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
La data de 18 iulie a.c., ora 12.20, în comuna Nănești, C. Toader, de 26 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 18 iulie a.c., la ora 16.30, T. Florin Ion, de 40 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea auto marca VW pe DJ 119 C, în momentul în care a pătruns pe DN 2  E85, nu a acordat prioritate autoturismului marca Dacia condus regulamentar de A. Emanuel, de 33 ani, din municipiul Adjud. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui M. Simona Daniela, de 36 ani, pasageră în autoturismul Dacia și rănirea ușoară a conducătorului auto VW și a lui T. Viorel, de 40 ani, din comuna Păunești, pasager în auto marca VW. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
La data de 18 iulie a.c., ora 17.30, în comuna Slobozia Bradului, B. Emil Gheorghe, de 35 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
La data de 19 iulie a.c., ora 07.30, pe DJ 205L, polițiștii din Vrâncioaia l-au depistat pe G. Toader, de 20 ani, din comuna Nistorești, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal
La data de 19 iulie a.c., ora 07.30, pe str. Mărășești din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe C. Ion, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 19 iulie a.c., ora 23.40, pe DJ 204 D, polițiștii din Suraia au depistat în trafic un autoturism marca Audi al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul regulamentar, continuându-și deplasarea pe un câmp și intrând  într-un canal de irigații. La scurt timp după producerea evenimentului conducătorul auto a fost depistat, D. Ionuț, de 26 ani, din comuna Suraia, și s-a stabilit faptul că nu poseda permis de conducere, iar autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 05.07. 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 19 iulie a.c., ora 21.30, pe DJ 205 R, în afara localității Cotești, D. Costel, de 33 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Furt cercetat de polițiști
 
La data de 18 iulie a.c., ora 23.10, polițiștii din Golești au fost sesizați de W. Ion Adolf, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca BMW, pe care îl avea parcat în curtea locuinței sale. În urma activităților specific desfășurate cu operativitate, autoturismul a fost oprit în trafic în municipiul Focșani, iar în acesta au fost identificați C.  Asan Cătălin, de 25 ani, și G. Marius Bogdan, de 16 ani, ambii din comuna Golești. Cu ocazia primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost lăsat parcat neasigurat și cu cheile în interior, iar persoana care îl conducea la momentul depistării (C. Asan Cătălin), nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. 
Radare
DN2-E85: Călimănești-Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești; Golești-Garoafa; Golești-Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl. Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?