Ediția: Sâmbătă 7 Decembrie 2024. Nr 6774
Ediția: Sâmbătă 7 Decembrie 2024. Nr 6774

GALERIE FOTO:Cofetăria Princess vă recomandă desertul săptămânii


Ingrediente:
100g afine congelate
80g unt cuburi
250g branza crema
500ml smantana
1 budinca vanilie
1 cana lapte cald
1 pachet gelatina
6 biscuiti
8 nuci
Se amestecă biscuiții zdrobiți cu nucile măcinate și untul.Se pune amestecul într-o tavă și se bagă la frigider. Se dizolvă gelatina în lapte. Se bate smântâna cu budinca și se bagă la frigider.Se adauga branza in gelatina si se amesteca bine.Se combina amestecul de smantana cu cel de lapte si cu afinele. Se toarna crema obtinuta peste baza.Se decoreaza cu afine si se lasa la frigider peste noapte. 
„Se poate face si dietetica daca se foloseste branza crema 5%, budinca fara zahar si biscuiti dietetici”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?