Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Profesorii susţin luni examenul de Titularizare


Examenul de Titularizare debutează luni pentru cei 500 de candidați înscriși. În funcție de disciplina pentru care au optat, profesorii se vor prezenta fie la centrul de examinare de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, fie la centrul de examinare de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. Candidații sunt așteptați în sălile de examen în intervalul orar 8.00 și 9.00. Examenul va dura 4 ore. Președintele comisiei de concurs, împreună cu secretarul comisiei, va distribui subiectele. La ora 10.00 plicurile cu subiecte vor fi desfăcute în fața candidaților. 
Conform metodologiei, după aflarea subiectelor niciun candidat nu mai poate intra sau părăsi sala de examen, decât după predarea lucrării. Acei candidați care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului cu subiecte pierd dreptul de a mai susține proba scrisă. Profesorii care sunt surprinși copiind, având asupra lor telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare vor fi eliminați din examen. Cei care vor fi eliminați din cadrul concursului de Titularizare pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar viitor.
Acei profesori care doresc să renunțe din proprie inițiativă la concurs, pot solicita anularea lucrării după o oră de la deschiderea plicului cu subiecte, iar lucrarea nu va fi evaluată. Așa cum s-a anunțat în prealabil, profesorii vor fi supravegheați cu camere video pe toată durata desfășurării examenului, așa că ar fi indicat să nu aibă asupra lor surse de inspirație, pentru că riscă eliminarea din examen. 
Rezultatele examenului vor fi făcute cunoscute pe data de 25 iulie, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 26 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iulie. 
Repartizarea candidaților AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?