Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Comedii peste comedii la Balada: românescul ”Selfie” rulează pentru prima oară la Focșani


Ce este mai bun pentru a vă relaxa, pe o vreme ploioasă, decât un film bun? La cinematograful Balada puteți urmări în acest sfârșit de săptămână trei filme, care, cu siguranță, vă vor binedispune. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici, dar și cei mari, sunt invitați la o porție de comedie animată, în filmul „Sunt un mic ticălos 2” (2013). Veți avea parte de noi aventuri comice alături de superticălosul Gru, fetițele lui adorabile, simpaticii năzdrăvani Minioni și o suită de personaje noi și scandalos de nostime. Filmul este multipremiat, primind două nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu și o nominalizare BAFTA.
 De la ora 17.00, focșănenii pot urmări pe marele ecran filmul românesc al anului, comedia „Selfie” (2014), în care joacă și vedetele Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Răzvan Fodor, Florin Călinescu și Dan Chișu. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele două zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agață la mare par mai mult decât dispuși să le ofere tot ce-și pot imagina.
 Comediile nu se opresc aici. De la ora 19.30, tot sâmbătă și duminică, va rula, în premieră, filmul de comedie „Din greșeală împreună” (2014), cu Adam Sandler și Drew Barrymore. După o primă întâlnire dezamăgitoare, Lauren speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim, dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui și cei doi băieți ai ei, într-o stațiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieții în sălbăticie îi vor determina pe cei doi să-și dea o nouă șansă. 
 Film va fi duminică și la Casa de Cultură din Odobești, de la ora 11.00. Aici va rula filmul de animație „Cu toții la surf!” (2007), despre o competiție de surf între pinguini. 
 Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?