Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Și a doua întâlnire cu cetățenii, de la Școala 10, a fost reprogramată


Doar patru cetățeni din zona fostei Autogări din Focșani au venit ieri la întâlnirea programată de Primăria municipiului Focșani cu locuitorii din acest cartier. Oamenii au intrat în incinta Școlii „Duiliu Zamfirescu” (Școala nr. 10), unde urma să aibă loc dezbaterea, după ce au văzut la ușa unității de învățământ afișul Primăriei cu motto-ul întâlnirilor publice locale: „Spune ce vrei pentru orașul tău!”. Pentru că prezența a fost atât de scăzută, și această întâlnire a fost reprogramată, tot pentru miercurea viitoare, în data de 25 iunie, de la ora 18.00, la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”. Absența focșănenilor de la aceste întâlniri este pusă pe seama lipsei de interes a oamenilor pentru problemele de interes public, dar și pe seama faptului că în ultimii doi ani nu au mai fost organizate astfel de întâlniri.
 La prima întâlnire cu primarul Decebal Bacinschi, consilierii locali și funcționarii din cadrul Primăriei Focșani, au venit doar doi cetățeni. Astăzi, la dezbaterea proiectului de buget pentru anul 2015, sunt invitați cetățenii din cartierul Sud, la Școala nr. 8 „Alexandru Vlahuță”.  Cu această ocazie, focșănenii cu spirit civic pot spune și ce îi nemulțumește în cartierul în care locuiesc.  
 Iată programul complet al întâlnirilor organizate de Primăria Focșani: 
– Miercuri, 18 iunie, ora 17.00 – Zona Sud (5), la Școala nr. 8
– Joi, 19 iunie, ora 17.00 – Zona Bahne (3), la Școala nr. 3
– Luni, 23 iunie, ora 17.00 – Zona Centru și Obor (1 și 2), la Școala nr. 2
– Marți, 24 iunie, ora 17.00 – Zona Cartier Mândrești (6), la Școala Mândrești
– Miercuri, 25 iunie, ora 18.00 – Zona Gară (2 și 4), la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” – întâlnire reprogramată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?