Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Jennifer Lopez pregătește lansarea unui nou album, la trei ani după „Love?”


Jennifer Lopez pregătește lansarea unui nou album de studiou, cel de-al zecelea, „A.K.A.”, la trei ani după lansarea LP-ului „Love?”, conform unui material publicat de dpa. Diva latino și-a lansat primul album în urmă cu 15 ani. Acum, la 44 de ani și după trei divorțuri, J.Lo revine spre rădăcinile ei muzicale cu noul album care va fi lansat joi, chiar cu ocazia începerii Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Ea va participa la ceremonia de deschidere a CM 2014, interpretând alături de rapper-ul Pitbull și de solista braziliană Claudia Leitte melodia oficială a CM, „We Are One”. 
Discutând despre noul său produs discografic cu dpa, Jennifer Lopez a precizat că este vorba de o „întoarcere la rădăcini”, ea căutând inspirație în muzica de pe mai vechile sale albume, pentru a-l înregistra pe cel nou. Pe de altă parte, totul este așa cum era de la început. „Îmi place să cred că sunt aproape neschimbată”, a susținut ea. „Mi-am dorit (ca prin acest album) să ofer un instantaneu al locului în care mă aflu acum, pe drumul vieții. Acest album este diferit de toate celelalte pentru că m-am maturizat și pentru că am trecut prin atât de multe lucruri, iar toată experiența și puterea dobândite pe parcurs se regăsesc în muzica acestui album”, a mai susținut ea. 
Din punct de vedere muzical „A.K.A.” seamănă foarte mult cu mai vechile sale albume, oferind o combinație unică de balade lente R&B („Never Satisfied”), melodii pop („First Love”) și hip hop („I Luh Ya Papi”). Însă după cum declară singură, inima lui J.Lo bate în tempo de R&B. „Puțin hip hop, combinat cu puțin pop și cu savoare latino. Eu nu vreau să mă limitez la un singur gen muzical. Vreau să încerc de toate, să reprezint tot ceea ce simt, atât din punct de vedere emoțional cât și muzical”, a mai susținut ea.
La realizarea acestui nou album diva latino a colaborat cu rapper-ii French Montana, Chris Brown, Nas și Pitbull. Producția noului LP a durat mai mult de un an, mai mult decât producția oricărui alt album precedent. În cele din urmă, din toate noile compoziții de care dispunea, ea a selectat 14 piese pentru acest album. 
„A.K.A.” este un album de vară, care degajă un sentiment de bine prin melodii ușor de fredonat, versuri optimiste și ritmuri de dans cărora nu le poți rezista. Fanii mai vechilor albume J-Lo vor aprecia cu siguranță acest nou produs discografic. „Abia aștept ca oamenii să-l asculte”, a mai susținut ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?