Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Psy a lansat o nouă piesă


Cântărețul sud-coreean Psy, care a intrat în Cartea Recordurilor cu ”Gangnam Style”, a lansat o nouă piesă, inspirată de această dată din hip-hop, care prezintă caricatural o noapte de distracție cu Snoop Dogg, relatează AFP. Intitulată ‘Hangover’, noua piesă îi aduce împreună pe Psy și Snoop Dogg – rapperul fiind cunoscut ca un mare petrecăreț – într-o noapte stropită cu mult alcool. ‘Hangover’ a fost lansată pe YouTube, site-ul pe care ‘Gangnam Style’ a intrat în Cartea Recordurilor, cu peste 2 miliarde de vizionări. 
Psy, pe numele său real Park Jae-sang, a spus că a filmat videoclipul cu Snoop Dogg la Seul, în numai 18 ore. El a obținut fără probleme acordul de colaborare de la starul rap la telefon. ‘M-a întrebat care este titlul piesei și i-am spus ‘Hangover’ (Mahmureală). Mi-a răspuns: De acord’, a povestit Psy. 
Snoop Dogg a spus la rândul lui că s-a ‘simțit ca într-un film de acțiune. A fost grozav fiindcă am vrut mereu să fiu într-un film cu karate’, a arătat el la o prezentare cu Psy într-un club de karaoke din Los Angeles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?