Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO:irenaS, din inimă şi cu emoţie


S-a întâmplat exact în urmă cu o săptămână. Am sunat-o pe Serena să-i spun că poate veni la mine ca să ia pernele comandate. Le așezasem lângă mașina de cusut și o parte dintre cutiuțele și coșurile mele cu „diverse” ațe, ace și cuttere, rânduite cu rostul lor…, un mic truc ce stârnește de fiecare dată admirație, ceva de genul „…aaaaa, aici le faci?! Ce frumos!Tot ce lucrezi, aici se întâmplă?!”. Eram foarte atentă la reacțiile ei. În momentul în care și-a văzut pernele i-am citit pe chip, pe rând, uimire, admirație și emoție. „Cât sunt de frumoase, nici nu-mi vine sa le ating!”, mi-a zis cu bucurie. Nu mi-a fost greu să ghicesc cât de mult i-au plăcut! Cât despre mine, mi-am zis în gând „chiar îmi pasă!”
Când ne-am cunoscut, Serena îmi cerceta cu atenție și foarte calmă cele câteva produse pe care le aveam expuse…și mi-a zâmbit prietenos! Mi-a mărturisit că-i încântată de tot ce este deosebit motiv pentru care a devenit o admiratoare a produselor irenaS. Apoi, la o altă ieșire de-a mea în lume, cea de la recentul târg handmade de la Focșani, chipul ei radios și zâmbetul larg m-au surprins în mod plăcut. „Doresc  să-mi fac o bucurie și mi-ar plăcea să am acasă măcar un produs irenaS. Poți să-mi lucrezi ceva ? Uite, de exemplu…două perne mi-ar înveseli mult locul unde știu deja că le voi așeza.”  Încântată de acceptul meu, Serena mi-a mai spus că-i place foarte mult roșul, albastrul și albul, lângă care pot picura și puțin galben, apoi m-a întrebat dacă „…una dintre perne nu poate fi lucrată după modelul păturicii Roua Blue?” Deja mă cucerise, văzând-o că știa denumirile produselor cusute de mine!
 Am știut dintotdeauna că darul dat cu bucurie se transformă în bucuria celuilalt. De fapt, se spune că dăruirea și primirea sunt cele două fețe ale aceleiași monede. Aș zice că merită ca a dărui și a primi din inimă și cu emoție să devină firescul faptelor noastre.
Vă invit cu drag în universul produselor irenaS pe care vă îmbii să le comandați, pentru a descoperi plăcerea de a avea frumosul în preajmă! Amănunte pe pagina www.irenas.ro.  
Galeria foto de azi conține câteva dintre produsele lucrate recent.
                                                                                           
 de Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?