Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

GALERIE FOTO:Iulian Nica şi-a depus candidatura la funcţia de PRIMAR al oraşului Panciu


Viceprimarul orașului Panciu, Iulian Nica, și-a înregistrat, ieri, la Biroul Electoral de Circumscripție, candidatura la funcția de primar al orașului Panciu. Iulian Nica este candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la funcția de primar. Iulian Nica a fost însoțit la BEC de vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Cel Mare, dar și de consilierii locali din Panciu. Cei doi vicepreședinți au mers și la Andreiașu de Jos unde au depus lista de candidați pentru Consiliul Local.
 Viceprimarul orașului Panciu, Iulian Nica și-a înregistrat, ieri, la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC), candidatura la funcția de primar al orașului Panciu. Iulian Nica este candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la funcția de primar al orașului. El a fost însoțit la BEC de consilierii locali din Panciu și de vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Cel Mare, primul fiind secretar general al PSD Vrancea, iar al doilea președinte al PC Vrancea. 
 După înregistrarea dosarului cu candidatură, Iulian Nica a declarat că va continua proiectele inițiate de regretatul primar Ion Petre alături de care a lucrat mai mulți ani, dar va continua să implementeze și alte proiecte noi, menite să îmbunătățească traiul locuitorilor orașului Panciu. „Doresc să mulțumesc pentru încrederea acordată organizației PSD Vrancea și în special președintelui organizației, domnul Marian Oprișan. Încă o dată dă dovadă că întotdeauna a fost alături de orașul Panciu și de toți locuitori orașului. Îmi doresc să continui tot ce am început cu echipa PSD, alături de regretatul primar Ion Petre, și președintele organizației PSD Panciu, Ciprian Nica”, a spus Iulian Nica. 
 La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, a declarat că se bucură că președintele Marian Oprișan a promovat încă un tânăr pentru a prelua conducerea orașului Panciu. „Mă bucur foarte mult că încă un coleg de al meu din organizația de tineret a Partidului Social Democrat a fost promovat de domnul președinte Marian Oprișan. Iulian Nica este un tânăr destoinic, harnic, în care noi avem toată încrederea. Suntem convinși că va continua toate proiectele pe care regretatul primar Ion Petre le-a început în orașul Panciu. Cu ajutorul președintelui Marian Oprișan, cu ajutorul nostru vom încerca și cu siguranță vom reuși să facem viața păncenilor mai bună”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu. 
 Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, a precizat că pe data de 25 mai la Panciu va fi ales un primar tânăr și destoinic în persoana lui Iulian Nica. „Am venit aici cu încrederea că Iulian Nica, candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC, reprezentantul PSD la alegerile pentru funcția de primar al orașului Panciu, va fi sigur câștigător. Mă bucur că un tânăr din organizația PSD Panciu a acceptat să fie candidatul pentru funcția de primar și în acest fel, în calitate de viceprimar, funcție deținută până în prezent, cunoaște toată problematica orașului Panciu și sunt convins că va continua tot ceea ce a început până în momentul de față. Suntem convinși că pe data de 25 mai la Panciu vom avea un primar tânăr și destoinic în persoana lui Iulian Nica”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare. 
 Tot ieri, vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Cel Mare, însoțiți de mai mulți consilieri județeni, au mers la Andreiașu de Jos unde au depus la Biroul Electoral de Circumscripție lista de candidați pentru Consiliul Local Andreiașu, din partea Alianței Electorale PSD-UNPR-PC. 
               Depunere candidaturi la Andreiașu
        150 mii lei pentru organizarea alegerilor la Panciu și Andreiașu
 Administrația județeană a alocat 150 mii lei pentru organizarea alegerilor locale parțiale, în data de 25 mai a.c.. Din acești bani, 80 mii de lei este suma estimată a fi cheltuită pentru achitarea indemnizației membrilor Biroului Electoral Județean. La Panciu, alegerile locale parțiale sunt organizate ca urmare a decesului fostului edil Ion Petre. Sondajele de opinie au arătat că Iulian Nica primește cele mai multe voturi din partea păncenilor. Consiliul Local din Andreiașu de Jos a fost dizolvat, în luna aprilie, de Tribunalul Vrancea la solicitarea primarului comunei Ionel Budeanu. Potrivit certificatului de grefă, magistrații și-au motivat decizia prin faptul că fostul Consiliu Local din Andreiașu nu a adoptat nicio hotărâre în 3 ședințe ordinare consecutive.

Articolul precedent
Articolul următor

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?