Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Alternosfera, Șuie Paparude, C.T.C., în weekendul de 1 mai la Vama Veche


Nume importante ale scenei românești vor fi prezente în perioada 30 aprilie – 3 mai în Goblin – Vama Veche, la primul eveniment „Înregistrat în România”, informează un comunicat. În prima zi a evenimentului, pe 30 aprilie, pe scenă vor urca E.M.I.L, una dintre cele mai iubite formații din undergroundul românesc, și ZOB care va aduce în atenția fanilor atât hituri cunoscute precum „Telenovele”, „Prietena mea”, „Printre nori”, „Cântec de Dragoste”, cât și compoziții de pe viitorul album pe care îl vor lansa în acest an.
Pe 1 mai, pe scena „Înregistrat în România vor veni Doc, Deliric și Vlad Dobrescu, adică formația C.T.C., și Vali Umbră, unul dintre membrii Subcarpați, care își lansează albumul „Observatorul Baba-Novac”, cu Bean MC la butoane. Invitații serii sunt AFO, Infinitu’ aka Sfântu’8 și Subcarpați. În aceeași seară pe scenă vor urca și Flou Rege și Chesarion. Șuie Paparude și DJ Sauce vor concerta pe 2 mai iar în ultima zi pe scenă va urca trupa Alternosfera, din Chișinău.
Abonamentele pentru eveniment costa 40 lei și se pot achiziționa de pe site-urile www.iabilet.ro și www.myticket.ro, dar și din Magazinele Diverta din toată țara, magazinul Muzica, Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu din București, dar și în rețeaua de magazine Uman din București — Băneasa Shopping City și Piața Romană, Cluj și Iași — în Iulius Mall, Timișoara — în Uman Shop și Brașov. Bilete se vor putea cumpăra și în serile evenimentelor: pentru seara de miercuri, prețul unui bilet este de 10 lei. Joi, vineri și sâmbătă biletele sunt 15 lei/ eveniment.
„Înregistrat în România” este un manifest de susținere și promovare a muzicii românești de calitate și implicit a artiștilor români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?