Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Karateka de la CSM 2007, medaliaţi la „Shoto Cup JKA”


Sportivii pregătiți de sensei Daniel Fusaru la CSM Focșani 2007 au câștigat de patru ori primul loc prin Dragoș Pantazică la kata și kumite, George Dochioiu, la kumite și Åžtefan Goțu, la kata, la cea de-a șaptea ediție a „Shoto Cup JKA” ale cărei întreceri au avut loc la Ploiești, în Sala Leonard Doroftei. Karatiștii CSM Focșani 2007 au încheiat competiția de șapte ori pe locul 2: George Dochioiu, la kata, Andrei Mardare, la kata și kumite, Toader Georgescu, la kata și kumite, Sebastian Condruț, la Kumite, Andrei Sfetcu, la kumite. Pe locul 3 s-au clasat echipa de juniori alcătuită din George Dochioiu, Andreea Arginteanu și Dragoș Pantazică, la kata, George Popa, la kumite, Andreea Arginteanu, la kata și kumite, Adelin Popa, la kata, Åžtefan Murea, la kumite, Laurențiu Nemuț, la kumite, Emanuel Borș, la kumite și Mihai Ciobanu, la kumite.
Sensei Daniel Fusaru a spus că Andreea Arginteanu, care a fost operată la menisc în ianuarie nu a forțat obținerea unor rezultate mai bune, menajându-se pentru Campionatul European de săptămâna viitoare, de la Eger, în Ungaria.

Karateka vor concura în Ungaria
La Campionatul European și Cupa Europei la karate SKDUN, ale căror întreceri vor avea loc în Ungaria, la Eger, în perioada 3-7 aprilie, vor reprezenta România și cinci sportivi ai CSM Focșani 2007 pregătiți de sensei Daniel Fusaru. Andreea Arginteanu, Bogdan Alpreotesei și George Dochioiu vor intra în concursul pentru Campionatul European iar Dorian Hîrcan și Laurențiu Nemuț, în cel pentru Cupa Europei.
Pentru Campionatul European era calificat și Dragoș Pantazică, însă acesta nu va putea face deplasarea la Eger din motive personale. Întrecerile de karate SKDUN au adus în ultimii ani rezultate foarte bune pentru elevii profesorului Daniel Fusaru și este de așeptat ca și în acest an ei să revină la Focșani laureați cu rerformanțe deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?