Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Papa Francisc s-a întâlnit cu Russell Crowe și Darren Aronofsky


Întâlnirea dintre Papa Francisc și echipa filmului ‘Noe’ a avut loc miercuri dimineață, în Piața Sfântul Petru, la audiența generală a Suveranului Pontif, în pofida informațiilor din presă care dădeau drept improbabilă această întâlnire, informează metronews.fr.
    Presa americană anunța luni că întâlnirea Papei Francisc cu echipa filmului lui Darren Aronofsky, care urma să aibă loc miercuri, s-a anulat pentru a evita orice busculadă la Vatican. A fost doar o știre falsă, revista Variety anunțând că regizorul, actorul Russell Crowe și vicepreședintele studiourilor Paramount, Rob Moore, au asistat la audiența generală a papei de la 10:30, în Piața Sfântul Petru.
    Delegația americană s-a amestecat în mulțime, dar nu a obținut o întâlnire privată, cum ar fi dorit. Zeci de mii de credincioși și turiști vin în fiecare miercuri să se întâlnească cu Papa la audiența care durează uneori câteva ore. Au fost poate uimiți să îl vadă pe Russell Crowe, starul din ‘Gladiatorul’, stând la coadă alături de ei.
    Darren Aronofsky afirmase săptămâna trecută că întâlnirea va fi anulată dacă presa va dezvălui data și ora la care va avea loc, încheie metronews.fr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?