Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Michael Jackson și-ar fi bătut cimpanzeul


Fostul cimpanzeu al lui Michael Jackson, bine-cunoscutul Bubbles care a apărut alături de regele pop într-o serie de clipuri și postere, ar fi fost victima comportamentului violent al megastarului, fiind bătut în repetate rânduri, conform unui material publicat de TMZ.com. 
Un expert în comportamentul cimpanzeilor, Jane Goodall, a precizat, de asemenea, că a încercat să intervină în câteva rânduri după ce a aflat că Bubbles era abuzat în perioada în care se afla în proprietatea lui Michael. „Am fost să-l văd pe Michael și am discutat despre Bubbles. Asta l-a enervat. Bubbles trăiește încă și este un exemplar superb, însă când era ținut de Michael, era bătut (…) Locul cimpanzeilor este în pădure. De la vârsta de 7 — 8 ani ajung să fie periculoși pentru deținătorii lor”, a susținut Jane Goodall. 
Dacă Jane Goodall s-a ferit să precizeze că Michael Jackson era cel care se comporta violent cu cimpanzeul, Jack Gordon, fostul soț al LaToyei Jackson, sora lui Michael, nu s-a sfiit să declare că l-a văzut pe regele pop lovindu-l pe Bubbles peste față și în zona abdomenului. Surse din familia lui Jackson au infirmat aceste acuze, reamintind că de-a lungul timpului, cât a trăit Michael Jackson, informațiile publicate în presă despre Bubbles erau că cimpanzeul trăiește ca un adevărat rege. 
Bubbles, 33 de ani, trăiește în prezent într-un sanctuar pentru animale din Florida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?