Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

Prejudiciul în cazul tâlhăriei de la Sihlea, de 2.200 lei, a fost recuperat


   Polițiștii au venit cu precizări în cazul tâlhăriei comise sâmbătă, la Sihlea, despre care cotidianul „Monitorul de Vrancea” a relatat pe larg în ediția de ieri. Oamenii legii spun că bunurile comandate de cei doi autori valorau 2.200 lei și au fost recuperate în totalitate. 
    Potrivit buletinului de presă primit de la Biroul de presă al IPJ Vrancea, „la data de 08 martie 2014, ora 10.22, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea au fost sesizați de către M. Viorel, domiciliat în comuna Brădeanu, județul Buzău, șofer în cadrul unei societăți cu obiect de activitate prestări servicii curierat, despre faptul că în timp ce se deplasa în satul Sihlea pentru a livra un colet în zona gării Sihlea, s-a întâlnit cu o persoană de sex masculin care i-a făcut semn să oprească.  Acesta a deschis portiera din dreapta a autoturismului, iar bărbatul care îi făcuse semn să oprească i-a pulverizat în zona feței cu spray iritant lacrimogen, apoi a fugit. În tot acest timp, o a doua persoană i-a sustras de pe bancheta din dreapta un colet în care se aflau componente de calculator în valoare de 2.200 lei”
    În urma cercetărilor efectuate au fost identificați autorii tâlhăriei, respectiv Rashad Cristinel I., de 18 ani, și Ion F., de 19 ani, ambii din comuna Sihlea. În timpul cercetărilor efectuate la fața locului, dar și în liziera de pe marginea liniei de cale ferată, polițiștii au găsit coletul sustras, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Sâmbătă seara, cei doi suspecți au fost reținuți, iar duminică au fost duși la  Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lor a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vrancea.
    Reamintim că cei doi au premeditat fapta. Pe lângă spray iritant lacrimogen, ei și-au mai cumpărat și un aparat cu electroșocuri, dar și o cartelă. Toate acestea au fost aruncate în wc-ul gării din Sihlea, în speranța că li se va pierde urma, dar nu a fost așa. Tinerii au fost identificați la câteva ore după comiterea infracțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?