Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

GALERIE FOTO: irenaS, rază de soare la comandă


    Accept cu totul semnificația expresiei „Clientul nostru, stăpânul nostru”, în primul rând pentru faptul că aceasta este bazată pe relația dintre oameni și întrucâtva pe emoție, apoi pe dibăcia în comunicare si măiestria de a face, pe responsabilitate și seriozitate, pe curajul și dramul de nebunie fără de care „treaba nu va ieși bună”. E ca un joc cu reguli serioase și mulți dintre voi știți foarte bine despre ce vorbesc!
    Am cusut modelul SUNSHINE cu o plăcere dincolo de cuvinte… L-am dorit să fie pata de culoare din diminețile senine, la o ceașcă de cafea tare. Mult timp am crezut că acest table runner, ca frumusețe și măiestrie, va fi cu greu depășit. Îmi amintesc că l-am ținut câteva zile bune doar pentru mine, întorcându-l pe toate fețele, măsurându-l din priviri, ca până la urmă să închei admirându-l mulțumită.
    Mi-era dragă „linia de foc” din mijloc pentru că m-a lăsat să mă joc ! De fapt, de aici modelul și toată frumusețea…Florile mici, multe și ruginii s-au lăsat conturate de un „verde copt”, dincolo de care alunecă lenoase mănunchiuri delicate de trandafiri. Echilibrul îl dau pe rând galbenul intens, îndulcit de buline mărunte și crem, și chenarul cu frunze și flori, puternic colorate. Așa l-am simțit, exact așa l-am cusut! Åži SUNSHINE a fost răsplătit cu admirație! Pot spune că deși m-a muncit teribil, acest table runner a adunat laolaltă imaginație, pasiune și emoție. Satisfacția mi-a fost și mai mare când a fost ales și dorit ca să înfrumusețeze și să completeze atmosfera dintr-o nobilă casă!
Recunosc că de fiecare dată, la orice comandă primită, alegerea devine „specialul” din universul peticelor mele; tot ceea ce trebuie să fac este să-mi execut modelele la…„punctul și virgula” solicitate. Åži ce poate fi provocare mai mare ?!
    Vă invit cu drag în universul irenaS, pe pagina www.irenas.ro și vă îmbii să comandați din ceea ce vă place!

    Câteva dintre produsele irenaS pot fi găsite în magazinul Hotar, din Piața Unirii Focșani (lângă borna de hotar).
                                                                                                           de Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?