Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

„After Earth” și „Movie 43” au dominat gala premiilor „Zmeura de Aur”


    Pelicula SF „After Earth” și comedia „Movie 43” au dominat sâmbătă cea de-a 34-a gală a nedoritelor premii „Zmeura de Aur”, în cadrul căreia sunt premiate cele mai nereușite filme și performanțe actoricești de la Hollywood, relatează Reuters. „After Earth”, cu Will Smith și fiul său adolescent Jaden, a plecat acasă cu trei premii: Jaden Smith pentru cel mai slab rol masculin, Will Smith pentru cea mai proastă interpretare a unui rol masculin secundar, plus premiul pentru cea mai proastă combinație de staruri tată-fiu de pe ecran. Filmul, cu un buget de 130 milioane de dolari, în regia lui M. Night Shyamalan (co-scenarist Will Smith), a fost un eșec major pentru Corp’s Columbia Pictures anul trecut, cu încasări de doar 60 de milioane de dolari în SUA și Canada.
    La rândul său, „Movie 43”, reunind 16 schițe comice, în care joacă staruri precum Halle Berry, Kate Winslet sau Hugh Jackman, a primit trofeul pentru cel mai prost film, pentru cel mai prost scenariu (pentru cei 19 scenariști) și pentru cea mai slabă regie (pentru cei 13 regizori care au realizat schițele).
    Premiul pentru cel mai nereușit rol feminin i-a revenit unei obișnuite a galei, actrița/regizoare Tyler Perry, pentru prestația din „A Madea Christmas”, iar Kim Kardashian a fost ‘răsplătită’ cu „Zmeura de Aur” pentru cel mai prost rol feminin secundar în „Tyler Perry’s Temptation”.
    Decernarea premiilor ‘Zmeura de Aur’ a început în 1980 și are loc în seara dinaintea galei Oscarurilor. Laureații sunt desemnați de către cei 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?