Johnny Depp vrea ca trupa The Rolling Stones să-i cânte la nuntă

0
548


   Johnny Depp, 50 de ani, i-a cerut mâna prietenei sale, Amber Heard și se gândește deja ce muzica va avea la nuntă, dorindu-și ca formația The Rolling Stones să asigure fundalul muzical al petrecerii, conform revistei Now.
   Depp a cunoscut-o pe Amber Heard, 27 de ani, pe platourile de filmare ale producției „The Rum Diary”, în 2011, și, deși nu au fixat încă o dată pentru nuntă, el l-a rugat pe prietenul său Keith Richards, chitaristul formației The Rolling Stones și interpretul tatălui personajului lui Johnny Depp din seria „Pirates of the Caribbean”, să-și convingă colegii de trupă pentru a cânta la nuntă. „Planurile de nuntă sunt încă în faza incipientă, însă Johnny știe un lucru sigur și anume că își dorește participarea formației The Rolling Stones. El ar putea chiar să-și ia chitara și să cânte cu ei o piesă sau două”, conform unei surse citate de revista Now.
   Johnny Depp este un foarte bun chitarist și a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, „You’re So Vain”, care apare pe album lui Manson, „Born Villain”. El a mai colaborat și cu formația Oasis la piesa „Fade In-Out” de pe albumul din 1997 „Be Here Now”, la invitația lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten.
   Despre nunta lui Johnny Depp se mai zvonește că va avea loc într-un cadru intim, pe plaja privată a actorului, din Bahamas. „Va fi o ceremonie intimă, pe plajă, la Little Hall’s Pond Cay. După aceea va fi un grătar iar unii dintre muzicienii cu care este prieten Johnny vor întreține atmosfera”, a mai susținut sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here