Sens giratoriu la ieșirea din Focșani spre Golești

2
1215


    În Focșani ar putea apărea un nou sens giratoriu, la ieșirea din municipiu spre Golești, pentru a se fluidiza circulația în această zonă. Primarul Decebal Bacinschi urmează să facă o solicitare în acest sens către Ministerul Transporturilor, pentru a se aloca fonduri pentru realizarea obiectivului, întrucât acest sector de drum este pe E85, drum național și european. „Această porțiune aparține de drumuri naționale. Vom face o adresă către Ministerul Transporturilor, pentru a aloca bani pentru a se realiza un sens giratoriu, la intrarea în oraș dinspre Golești”, a spus primarul Bacinschi.
    De altfel, la audiențele susținute luni de edil s-a prezentat și un cetățean care locuiește în Golești și care a solicitat același lucru: sistematizarea acestei intersecții prin realizarea unui sens giratoriu. „Este foarte periculos să traversezi în această zonă, mașinile circulă cu viteză. Copilul meu a vrut să treacă pe marcaj și a fost lovit, nu se poate traversa. Am vrea să se facă ceva, să fie realizat un sens giratoriu”, a spus bărbatul. 
    O idee vehiculată în timpul discuției a fost și aceea ca Primăria Golești să trimită o adresă similară la Ministerul Transporturilor, pentru alocarea de fonduri în sensul amenajării acestei intersecții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here