Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Katy Perry are 50 de milioane de fani pe Twitter


   Katy Perry este vedeta cea mai urmărită pe Twitter. Solista are în prezent peste 50 de milioane de fani care îi urmăresc mesajele pe Twitter, după ce doar în ultimele 12 luni a adunat 18 milioane de fani pe platforma de socializare, reușind să-i depășească pe Justin Bieber și Lady Gaga care dispun de 49,1 milioane și respectiv 41 de milioane de fani pe această platformă, conform starpulse.com.
Katy Perry s-a folosit de numărul mare de fani de pe Twitter și pentru a încuraja revenirea prietenului său, John Mayer pe platforma de socializare. „Contul lui John Mayer a fost practic în comă în ultimii doi ani. Vizitați-l și postați acolo toate clipurile cu pisicuțe de pe youtube, pe care le-a ratat în tot acest timp. Mulțumesc!”, le-a transmis Katy Perry fanilor săi printr-un mesaj postat pe Twitter.
    Între timp, John Mayer a declarat că nu știe dacă reactivarea contului său de Twitter a fost o idee bună. „Să fiu cinstit, am fost nesigur când mi-am reactivat contul de Twitter și nici acum nu știu încă dacă a fost o decizie bună”, a declarat cântărețul, conform starpulse.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?