Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Procese amânate din cauza vremii


   Cele patru instanțe de judecată din Vrancea au fost deschise publicului luni, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Potrivit reprezentanților acestora, instanțele vor fi deschise și în zilele următoare, deși se anunță un noul val de ninsori și viscol. Dosarele în care părțile nu au fost prezente în sala de judecată au fost amânate.
   Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Vrancea, Carmen Danțiș, a declarat că în sălile de judecată nu au fost așa de multe persoane, cum se întâmplă de obicei. Totuși, cine locuiește în Focșani, a putut fi prezent în sala de judecată.
   La Judecătoria Focșani, magistrații au putut purta discuții în aproape jumătate dintre dosarele aflate pe rol, părțile fiind prezente în sălile de judecată. „Åžedințele de judecată s-au ținut. În 50 la sută dintre cauze părțile au fost prezente. Mașina cu deținuți nu a ajuns de la Mîndrești, fiind informați în acest sens printr-o adresă. Celelalte cauze au fost amânate pe motivul condițiilor meteo”, a precizat judecătorul Ionel Iulian Păun, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Focșani.                             
   Reprezentanții Judecătoriei Adjud ne-au comunicat că magistratul care trebuia să prezideze ședințele de judecată de luni nu a reușit să ajungă la instanță, dar acesta a fost înlocuit de un coleg. De asemenea, s-au primit note telefonice, e-mailuri și fax-uri prin intermediul cărora unii avocați au solicitat amânarea unor dosare pentru că nu pot ajunge până la Adjud.         
   Åži la Judecătoria Panciu s-au ținut procesele. În general, în sala de judecată au fost prezenți localnicii, cei din alte localități neputând ajunge, motiv pentru care au fost acordate termene. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?