Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Anca Mihaela Trofin rămâne vicepreședinta Judecătoriei Focșani


   Judecătoarea Anca Mihaela Trofin va mai rămâne la cârma Judecătoriei Focșani, alături de colega sa Mariana Grădinescu, chiar dacă a promovat concursul pentru a activa la Tribunalul Vrancea.
   De la data de 15 ianuarie, Anca Mihaela Trofin trebuia să funcționeze în  cadrul Tribunalului Vrancea, dar Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a decis ca judecătoarea să fie delegată în continuare pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Judecătoriei Focșani, pentru o perioadă de jumătate de an, având în vedere că instanța are un volum de muncă mai mare decât Tribunalul Vrancea. „Prin Hotărârea nr. 27/15.01.2015 a Secției pentru Judecători din cadrul CSM, doamna judecător Trofin Anca Mihaela a fost delegată în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Focșani până la ocuparea acestei funcții prin concurs sau examen, dar nu mai mult de 6 luni. În acest sens, Curtea de Apel Galați a emis Decizia nr. 1/21.01.2014 prin care doamna judecător a fost delegată de la Tribunalul Vrancea la Judecătoria Focșani, pe funcție de execuție, pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 21.01.2014, cu acordul scris al acesteia, ținându-se cont de faptul că Judecătoria Focșani are cel mai mare volum de activitate dintre instanțele din circumscripția Tribunalului Vrancea”, ne-a comunicat judecătorul Iulian Păun, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Focșani.
   Reamintim că printr-o hotărâre a CSM, judecătoarea Trofin a fost promovată la Tribunalul Vrancea- Secția I Civilă, începând cu data de 15 ianuarie 2014.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?