Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Arest prelungit pentru gălățeanca specializată în înșelăciuni prin metoda „Accidentul”


   Emilia Lăcrămioara Predescu, gălățeanca arestată de magistrații Judecătoriei Focșani deoarece a ajutat mai mulți deținuți, printre care și soțul său, să păcălească mai multe bătrâne din Vrancea prin metoda „Accidentul”, va rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Vrancea au respins ieri, ca nefondat, recursul declarat de învinuită, după ce instanța ierarhic inferioară a dispus prelungirea măsurii arestului preventiv. „Respinge recursul ca nefondat”, se arată în soluția pronunțată joi de judecătorii care au soluționat recursul.
   Reamintim că din verificări a rezultat faptul că victimele Emiliei Lăcrămioara Predescu, respectiv trei femei cu vârste cuprinse între 64 și 82 de ani, au fost înșelate cu sume cuprinse între 1.200 de lei și 17.000 de lei, în vara anului trecut. Vrâncencele au fost anunțate că rudele lor au fost implicate în accidente de circulație și au nevoie de bani. Banii au fost depuși în conturi, de unde au fost scoși de Emilia Lăcrămioara Predescu. Oamenii legii ne-au spus că persoanele care le-au sunat pe femeile înșelate, dându-se drept comisari de poliție sau avocați, sunt încarcerate, iar printre acestea se numără și soțul femeii din Galați, care acum este la ându-i în arest.
   La data de 27 noiembrie, polițiștii focșăneni, cu sprijinul colegilor lor de la Galați, au percheziționat casa femeii, dar și câteva celule din Penitenciarul Galați. Anchetatorii au găsit în casa femeii 24.000 de lei, banii fiind ridicați și înapoiați celor trei păgubite din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?