Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

„12 Years A Slave” a câștigat și premiul pentru cel mai bun film la gala premiilor Dorian


   Producția „12 Years A Slave” domină sezonul 2014 al premiilor din cinematografie reușind să câștige și premiul Dorian pentru cel mai bun film, premiu oferit de Asociația Criticilor Gay din SUA (Gay and Lesbian Entertainment Critics Association), conform starpulse.com. Matthew McConaughey și Cate Blanchett, laureați deja ai premiilor Globul de Aur și SAG (Screen Actors Guild Awards), au primit premiul pentru cel mai actor și respectiv actriță pentru rolurile din „Dallas Buyers Club” și „Blue Jasmine”.
   Povestea de dragoste cu lesbiene „Blue is the Warmest Color” a câștigat premiile pentru cel mai bun film într-o limbă străină (franceză) și respectiv LGBT Film of the Year, în timp ce filmul „Kill Your Darlings”, cu Daniel Radcliffe, a câștigat premiul Unsung Movie of the Year, alături de producția „Short Term 12”. Filmul „I’m So Excited”, în regia lui Pedro Almodovar, a câștigat premiul la categoria rezervată comediilor.
   Producția „Girls” a câștigat premiul pentru cea mai bună comedie de televiziune, iar filmele „Orange is the New Black” și „Behind the Candelabra” și-au împărțit premiul pentru cel mai bun film de televiziune. Michael Douglas a câștigat premiul pentru cel mai bun actor dintr-un film de televiziune cu rolul din „Behind the Candelabra”, în timp ce Jessica Lange a câștigat cel de-al treilea premiu Dorian din carieră cu rolul din seria „American Horror Story: Coven”.
   Actorul James Franco a obținut premiul la categoria Wilde Artist of the Year, iar comediana Lily Tomlin a obținut Timeless Star Award.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?