Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

GALERIE FOTO: Sens giratoriu în intersecţia de la Finanţe


   În intersecția de la Direcția de Finanțe ar putea fi amenajat un sens giratoriu. Șeful Poliției Rutiere Vrancea, comisarul șef Viorel Gheorghe, spune că este vorba doar despre o propunere, o decizie în acest sens nefiind luată.
   Potrivit acestuia, oamenii legii din cadrul formațiunilor de poliție din județ au primit „ordin” să verifice starea drumurilor din zonele de care răspund, dar și a indicatoarelor și a marcajelor rutiere. Comisarul șef Viorel Gheorghe ne-a precizat că vor fi verificate drumurile naționale, județene, cele comunale, dar și străzile, pentru a ști cu exactitate dacă sunt probleme. Vor fi avute în vedere denivelările, gropile, lipsa unor indicatoare sau marcaje, astfel încât deficiențele să poată fi rezolvate. 
   După evaluare, datele din teren vor fi analizate și trimise către persoanele responsabile cu întreținerea drumurilor, astfel încât să poată fi remediate problemele, acolo unde acestea există. „Se vor face verificări cu privire la semnalizarea rutieră și starea părții carosabile, iar după ce vom primi de la formațiuni rapoartele, vom informa mai departe instituțiile abilitate pentru a fi luate măsurile care se impun„, ne-a explicat comisarul șef Viorel Gheorghe.
    Probleme cu semnalizarea rutieră sunt pe DN 2 D, pe porțiunea dintre Valea Sării și Bârsești. Hoții au furat toate elementele reflectorizante amplasate pe balustrade pentru a împodobi, cel mai probabil, căruțele. Unii dintre hoții de elemente reflectorizante au fost identificați, fiind cercetați penal.

   IMAGINI cu DN 2D mai jos:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?