Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Primăria Focșani primește cereri pentru ajutorul de încălzire


   Reprezentanții Primăriei municipiului Focșani anunță că, începând cu data de 24 octombrie, se primesc cereri și declarații pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece 2013-2014. Cererile pentru acordarea ajutorului pentru energie termică pot fi depuse la sediul SC ENET SA Focșani, din strada Cuza Vodă nr. 3, iar cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, gaze naturale, combustibili solizi și lichizi la sediul Primăriei municipiului Focșani, din strada Dimitrie Cantemir nr. 1 bis. Pentru a beneficia de ajutor de încălzire pentru luna noiembrie, trebuie să depuneți cererea până pe 26 noiembrie. 
   Pentru încălzirea locuinței cu energie termică în sistem centralizat, puteți primi ajutor dacă aveți venituri cuprinse între 155 și 615 lei, iar ajutoarele sunt cuprinse între 262 lei și 20 lei lunar. Pentru gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și energie electrică, ajutoarele variază între 240 lei pentru persoanele cele mai sărace, cu venituri până la 155 lei/persoană, și 48 lei pentru persoanele cu venituri de până la 615 lei/persoană. 
   Cei care depun cereri trebuie să știe că în acest an subvențiile nu se mai acordă doar pe baza unei declarații pe proprie răspundere, cum se întâmpla în anii trecuți, ci, la declarație vor fi anexate și documentele doveditoare privind veniturile realizate, componența familiei și situația juridică a locuinței. În acest fel, vor fi evitate situațiile în care o persoană să primească ajutor necuvenit și ulterior să restituie întreaga sumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?