Ediția: Luni 24 iunie 2024. Nr. 6655
Ediția: Luni 24 iunie 2024. Nr. 6655

Accidentat de maşina pe care o repara


   Un bărbat din comuna Golești a ajuns la spital cu răni grave, după ce mașina pe care o repara s-a pus în mișcare și l-a accidentat. Evenimentul rutier s-a produs la finele săptămânii trecute, pe drumul comunal 160, în comuna Dumbrăveni.  
   Potrivit polițiștilor, Nicușor L., de 44 ani, din Golești, în timp ce conducea o autoutilitară Roman, a oprit pe marginea drumului pentru a remedia o defecțiune la roata stânga față. În timp ce șoferul lucra, autoutilitara s-a pus în mișcare, acroșându-l pe acesta cu puntea din față. Bărbatul s-a ales cu răni grave. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. Cel mai probabil, bărbatul a uitat să lase autoutilitara în viteză sau să tragă frâna de mână. 
   Un alt accident s-a produs la Suraia, pe drumul județean 204 G. Evenimentul rutier a fost anunțat duminică seara, la ora 19.30. Potrivit polițiștilor, „D. Costică, de 52 ani, din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo tractat de un cal, a pătruns pe contrasens și l-a accidentat ușor pe biciclistul P. Mihăiță, de 24 ani, din aceeași localitate, care circula regulamentar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.  
   Și pe drumul județean 205 R, pe raza comunei Cotești, a fost întregistrat un accident. Un tânăr de 19 ani, din Poiana Cristei, Mădălin C., în timp ce conducea un autoturism Dacia, din cauza neatenției, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism Dacia, condus regulamentar de Ion G.. În urma coliziunii, o femeie de 52 de ani, din Focșani, Lenuța G., care se afla în mașina care circula regulamentar, a fost rănită ușor. Și în acest caz a fost deschis dosar penal de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 
   Și un copil de 9 ani a ajuns la spital, cu răni grave, după ce a fost lovit de o mașină. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că vina ar aparține chiar băiatului, care ar fi traversat strada prin loc nepermis. „La data de 12.10.2013, ora 18.00, pe strada Republicii, din municipiul Adjud, B. Cristian Constantin, de 33 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen l-a acroșat și l-a accidentat grav pe minorul C. R. G., de 9 ani, din localitate, care, fiind lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat polițiștii. 
   Polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului de sâmbătă seara, de la Garoafa, în care a fost implicat un microbuz, în care se aflau mai multe persoane care veneau de la Iași, de la Moaștele Sfintei Parascheva. Într-o informare de presă a IPJ Vrancea se arată că Daniil Virgiliu A., de 56 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul Ford, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un tractor condus regulamentar de Daniel P., de 30 ani, din Garoafa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, conducătorul tractorului și pasagerul din tractor, Cristian Ș., de 20 ani, din comuna Garoafa, au fost răniți ușor. De asemenea, pasagerii din autoturismul Ford, respectiv Florica L., de 49 ani, Ioana N., de 42 ani, Elisabeta I., de 71 ani, Angelica C., de 45 ani, Lenuța B., de 48 ani, toți din București, au fost răniți ușor, iar Irina R., de 43 ani, a fost rănită grav. 
   Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?