Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

GALERIE FOTO: „Băieţii au fost admirabili şi mă bucur pentru dăruirea lor“


   Circa 1000 călărășeni au fost prezenți luni în Sala Polivalentă pentru a urmări live prima evoluție a „galben-albaștrilor” din Liga I, la futsal. Dunărea s-a aflat față în față cu Progresul Focșani. A fost un debut perfect al Progresului, care pe fondul experienței, a unei evoluții excelente a portarului Vali Borș și o prestație de remarcat a întregii echipe pe toată durata partidei, a venit și o victorie meritată, 4-1 (1-0). MVP-ul jocului a fost Sergiu Sava, care, revenit după o accidentare mai veche, a marcat două goluri spre finalul confruntării. „Mi-a fost puțin teamă de acest prin meci. Ne-am reunit târziu, au fost și probleme cu banii, în parte rezolvate, l-am pierdut pe Chivu. Dar băieții au fost admirabili și mă bucur pentru dăruirea cu care au jucat, au demonstrat că dacă sunt odihniți la joc, pot să facă partide remarcabile. Să fiu sincer scorul nu reflectă realitatea din teren, Dunărea a fost un adversar redutabil”, a spus după joc directorul tehnic al grupării focșănene, Petrache Gurguiatu.  
   Autor al unei „duble” și căpitan în premieră al echipei de pe Milcov, Sergiu Sava a spus după joc: „Jucăm de cinci ani împreună și asta s-a văzut. Am dat doua goluri și sper să fie doar începutul. Mulțumesc colegilor deoarece fără ajutorul lor nu puteam câștiga acest meci și nu în ultimul rând antrenorului care a avut încredere în mine și m-a desemnat căpitan de echipă”, iar antrenorul Elvis Ilaș a precizat: „Felicit echipa gazdă și publicul. Noi am avut un portar în zi de grație, este vorba despre Valentin Borș, care a jucat și la Oțelul Galați. El și faptul că am avut oameni de gol au făcut acestă diferență. Vrem să terminăm anul acesta în primele patru echipe”, a declarat antrenorul Progresului. 
Dunărea Călărași – Progresul Focșani 1-4 (0-1)
Au marcat: M. Åžtefan (26) respectiv E. Ilaș (5), Fl. Stanciu (36), S. Sava (37, 39).
Progresul: Valentin Borș, Florin Stanciu, Sorin Popa, Marian Ungureanu, Sergiu Sava, Daniel Burcăcel, Elvis Ilaș, Mihai Joghiu, Georgel Sandu, Cristian Bîra, Bogdan Sava. Director tehnic: Petrache Gurguiatu. Antrenor: Elvis Ilaș.
Rezultatele primei etape:
Dunărea Călărași – Progresul Focșani 1-4 (0-1),
City’us Tg. Mureș – K.S.E. Tg. Secuiesc 12-0 (5-0), 
Smart București – Spicom Sf. Gheorghe 2-2 (0-2), 
Auto Bergamo Deva – Clujana Cluj Napoca 10-1 (7-0),
Sportis Târgoviște – C.S.M.S. Iași 2-3 (1-1).
Partida Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – United Galați se va disputa pe 18 septembrie.
Etapa a doua:
Progresul Focșani – Sportis Tîrgoviște (luni, 9 septembrie, ora 18.00), Spicom Sf. Gheorghe – Cityus Tg. Mureș, Clujana Cluj Napoca – Smart București, CSMS Iași – Auto Bergamo Deva, United Galați – Dunărea Călărași, KSE Tg. Secuiesc – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?