Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Uniforme pentru elevii Liceului Tehnologic


   Elevii Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” poartă, de ieri, uniforme personalizate cu sigla instituției. Conducerea liceului a afirmat că acest lucru a fost stabilit împreună cu diriginții și reprezentanții comitetelor de părinți. „Primii care îmbracă această uniformă sunt elevii claselor a IX-a și a XI-a, pentru că elevii din clasele a XII-a și a XIII-a au absolvit deja și nu avea rost să comandăm și pentru ei uniforme. Dar, din septembrie, toți elevii din clasele IX-XII le vor purta”, a declarat directorul adjunct, Luminița Irimescu.
   Uniforma elevilor de la Tehnologic este bleumarin și are vestă, cravată și fustă, pentru fete, respectiv vestă, cravată și pantalon pentru băieți. „Întotdeauna, obligatorii vor fi vestele, care sunt personalizate, și cravata. Iarna, fetele vor putea purta, în loc de fustițe, un pantalon, dar acesta nu trebuie să facă notă discordantă cu vesta, deci prefe-rabil e să fie de aceeași culoare. Tot obligatorie va fi și cămașa albă, indiferent că este cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă”, a mai spus Luminița Irimescu.
   Potrivit acesteia, începând cu anul școlar 2013-2014, și elevii de la ciclurile primar și gimnazial ar putea purta uniforme similare, dar după ce acest lucru va fi hotărât de comun acord cu învățătorii și părinții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?