Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Şofer căutat de poliţişti, după ce a părăsit locul accidentului


   Silviu Brînzei, originar din județul Neamț, a provocat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 1.30, un accident de circulație pe raza orașului Panciu. Aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Italia, nemțeanul, care era însoțit de patru amici, a pierdut controlul mașinii, răsturnându-se cu aceasta în apropierea troiței din cartierul Neicu. În loc să aștepte sosirea polițiștilor, Silviu Brînzei și-a abandonat atât prietenii, cât și autovehiculul avariat, nu înainte însă de a sustrage plăcuțele de înmatriculare. Pentru a fugi, tânărul a furat o mașină. „Ulterior, șoferul a încercat să fure o Dacie Break dintr-o curte, dar pentru că nu a reușit, s-a deplasat pe strada Răscoala 1907, unde a găsit o mașină marca Skoda Octavia, aparținând Paraschivei E., pe care a reușit s-o pornească, datorită faptului că avea cheile în contact”, a declarat comandantul Poliției Panciu, comisarul șef Teodor Dumitrache.
   Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că înainte de a ajunge la Panciu, Brînzei reușise să comită deja o infracțiune în stația Petrom din Mărășești, de unde a plecat fără să achite contravaloarea alimentării mașinii cu combustibil. „Cei cinci plecaseră din Săvinești, la o plimbare. După ce au fugit din stația Petrom, au ajuns la sensul giratoriu de la Tișița, unde au încurcat drumul, ajungând la Panciu. Åži-au dat seama de asta când erau prin Neicu și au vrut să se întoarcă, dar la troiță s-au răsturnat. Nu știm dacă șoferul era băut, pentru că a părăsit locul faptei, însă ceilalți însoțitori erau în stare de ebrietate. Ei au fost transportați la Camera de Gardă a Spitalului Panciu, însă au refuzat consultația, îngrijirile sau o eventuală internare”, ne-a mai spus Teodor Dumitrache.
   Polițistul a precizat că Silviu Brînzei nu a fost prins nici de polițiștii din județul Bacău. El a abandonat autoturismul Skoda, furat din Panciu, după care s-a făcut nevăzut. Mașina furată a fost înapoiată proprietarei, în cursul zilei de ieri. „Cei care erau cu el în mașină ne-au spus că Silviu Brînzei ar mai fi fost condamnat și în Italia. Urmează să aflăm în următoarea perioadă care este situația lui. În prezent, el este căutat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, a concluzionat comandantul Poliției Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?