„Protha”, la Festivalul „Mangalia Art”

0
1141


   La sfârșitul acestei săptămâni, trupa „Protha”, din Panciu, va participa la Festivalul Național De Teatru Pentru Elevi „Mangalia Art”, care se va desfășura în perioada 24-26 mai 2013, la Mangalia.
   La ediția din acest an, tinerii actori pănceni vor concura cu trupe similare din Sinaia, Cluj-Napoca și Constanța, cu piesa „Prințesa și porcarul”, de Dumitru Solomon, a cărei premieră a avut loc duminica trecută, la Casa Orășenească de Cultură din Panciu. „Plecăm la drum cu noul spectacol și de abia așteptăm să revenim la Mangalia, fiindcă a fost un popas minunat anul trecut și ne-am simțit bine. Am găsit acolo persoane minunate, care ne-au stat alături și la bine, și la greu, și cu care am rămas apropiați. Mangalia e un loc aparte pentru noi. E locul care ne-a oferit bucuria că suntem în finala «LicArt 2012» și care ne-a adus primul Mare Premiu pentru spectacolul «Ţara lui Gufi»”, a declarat Cătălin Eduard Sfîrloagă, regizorul artistic al trupei.
    Acesta a precizat că spectacolul se va juca sâmbătă, 25 mai, pe scena Casei de Cultură din Mangalia. Cătălin Sfîrloagă a mai adăugat și faptul că, tot la „Mangalia Art”, Iris Tiron, Cristi Conache, Eusebiu Isac și Cosmin Dumitru vor intra în concurs și la secțiunea „Monolog”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here