Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Au bătut o femeie şi au spart geamurile casei acesteia


   Puiu Petrică Lazăr și Laurențiu Munteanu, ambii din Mărășești, s-au ales cu dosar penal și sunt judecați la Panciu pentru mai multe fapte, respectiv lovire, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. 
   Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii pănceni, în seara de 22 decembrie 2012, cei doi au provocat scandal și au intrat fără drept în locuința Lilianei P., lovind-o atât pe aceasta cât și pe fiul ei. Oamenii legii au mai arătat că atât Lazăr, cât și Munteanu se aflau în relații tensionate cu victimele. „La data faptei, mă aflam în casă când fiul meu, Ricardo, m-a sunat și mi-a zis că a fost înjurat și lovit de Lazăr. El m-a avertizat că Lazăr va veni și acasă la mine, să-mi spargă geamurile și ușa, ceea ce, ulterior, chiar s-a și întâmplat”, a povestit instanței Liliana P..
   Femeia a adăugat că distrugerile de la domiciliul său au fost provocate nu numai de Puiu Petrică Lazăr, ci și de Laurențiu Munteanu, însă, în locuință a intrat fără drept numai Lazăr. „Menționez că cei doi mi-au distrus geamurile și ușa cu o lopată, dar în casă a intrat doar Lazăr”, a mai spus Liliana P., care a precizat că îi iartă pe agresori atât pentru lovire, cât și pentru distrugere, deși tot ea a afirmat că ar fi vrut să fie despăgubită cu suma de 2.000 lei, reprezentând contravaloarea geamurilor și a ușii distruse.
   Laurențiu Munteanu a recunoscut doar parțial învinuirile din rechizitoriu. El a negat că i-ar fi amenințat și lovit cu o bâtă pe Liliana P. și pe fiul acesteia, spunând doar că le-a distrus geamurile și ușa, împreună cu Puiu Lazăr. 
   El a mai susținut că Lazăr ar fi fost bătut de membrii familiei femeii chiar în fața blocului și că ar fi încercat să-l ridice și să-l ajute, dar a fost și el lovit în spate cu o lopată și, ulterior, imobilizat cu spray paralizant.
   Deși a fost prezent în sala de judecată, dar în boxa arestaților, Puiu  Lazăr, nu a putut fi audiat, întrucât bărbatul a solicitat termen pentru studierea rechizitoriului. În consecință, magistrații au decis ca audierile în cauză să se reia pe data de 6 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?