Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Sătenii din Vadu Roşca au protestat împotriva arestării lui Becali


   Mai mulți săteni din satul Vadu Roșca, comuna Vulturu, care au fost ajutați de Gigi Becali și au primit case în urma inundațiilor din anul 2005, au protestat ieri, nemulțumiți de faptul că acesta a ajuns după gratii. „Înarmați” cu fotografii care îl reprezentau pe Becali, dar și cu mesaje de susținere pentru acesta, oamenii au strigat în cor că locul latifundiarului din Pipera nu este în închisoare. „Când Becali s-a hotărât să ne facă nouă case nu a judecat cu capul, ci a judecat cu inima. De ce acel judecător care l-a condamnat nu a făcut la fel? Becali a fost bun să construiască case după inundații sau să deszăpezească oamenii, iarna trecută. Protestăm pentru cât bine ne-a făcut. Nimeni nu ne-a ajutat așa cum ne-a ajutat el. Noi locuim acum aici pentru că el ne-a ajutat”, ne-a declarat Nicoleta Cristea.
    Femeia, împreună cu mai multe consătence, a lipit pe un gard mai multe afișe de susținere pentru Gigi Becali. Oamenii spuneau ieri că intenționează să îi facă o vizită acestuia la pușcărie. „Noi am fost la București și data trecută când a fost arestat și vrem să mergem și acum la el”, spunea Claudia Cecman. Oamenii povesteau că în anul 2005 când au fost inundații, pe lângă faptul că el a dat bani pentru construcția caselor și a bisericii din sat, i-a susținut și cu pachete de alimente pe toată perioada. „Ne dădea mâncare, și ce mâncare bună ne aducea. Aducea pentru muncitori și mâncam și noi pe lângă ei. De Paște a venit cu miei la noi, când noi eram vai și amar de noi. Cerem lui Băsescu să-l grațieze”, spunea Constanța Arcan.

Campanie de susținere pe Facebook

    Susținătoarele lui Gigi Becali au inițiat o campanie și pe rețeaua de socializare Facebook. „Fotografiile pe care le avem aici le-am pus și pe Facebook. Vreau să le distribuie tot satul și să îl ajutăm cu toții”, a spus Nicoleta Cristea. Prietena ei Claudia Cecman s-a alăturat și on line campaniei de susținere. „Să ia toată lumea poze de pe Facebook-ul meu și să le distribuie”, spune aceasta. Demersul oamenilor a fost susținut și de preotul din sat. Oamenii spun că pe lângă case au fost ajutați și cu diferite bunuri, cum ar fi sobe, televizoare, mobilă. În urma inundațiilor din anul 2005, în satul Vadu Roșca, Gigi Becali a finanțat construcția a 188 de case pe care apoi le-a donat localnicilor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?