Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Deplasările organizate de instituţiile şcolare, susţinute financiar de Primărie


   Primăria Panciu va susține, în procent de 50%, cheltuielile ocazionate de deplasările organizate de unitățile de învățământ din oraș, în scopuri didactice, cultural-artistice sau de recreere. Hotărârea, inițiată de primarul Ion Petre și aprobată de Consiliul Local, prevede alocarea în acest scop, de la bugetul local, a câte 8.000 de lei, anual, pentru fiecare unitate de învățământ în parte, respectiv Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” și Liceul Teoretic „Ioan Slavici”.
   Din acești bani, cele două licee vor trebui să utilizeze 3.000 de lei pentru deplasările efectuate cu mijloace de transport persoane care au, în afara scaunului șoferului, între 8 și 21 de locuri pe scaune, iar 5.000 de lei pentru deplasări efectuate cu autovehicule de transport persoane care au, în afara scaunului conducătorului auto, între 22-50 de locuri, pe scaune.
   Primarul Ion Petre a precizat că sumele vor fi alocate pentru fiecare deplasare în parte, în urma prezentării unui proiect care va fi supus aprobării autorităților administrative și condu¬ cerii instituțiilor de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?