Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Jandarmii asigură ordinea la meciuri de fotbal


   Jandarmii vrânceni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la mai multe manifestări care au loc în acest sfârșit de săptămână. Ei își vor continua activitatea și luni, când este Paștele Blajinilor.
    Astăzi, începând cu ora 11.00, angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică cu echipaje mobile de intervenție în zona apropiată pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, în localitățile Vulturu, Golești, Cîmpineanca, Cîrligele și Cotești.
   De asemenea, între orele 14.00-17.00, vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la Åžcoala Generală din localitatea Voloșcani, comuna Vidra, pe durata desfășurării adunării publice a Obștii de Moșneni Voloșcani.
    Luni, începând cu orele 08.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la Cimitirul din orașul Mărășești, pe timpul desfășurării slujbelor religioase ocazionate de Paștele Blajinilor, iar începând cu orele 18.00, va fi asigurat un echipaj mobil de intervenție în zona imediată Sălii Polivalente din municipiul Focșani, pe timpul disputării meciului de fotbal din Campionatul Național Liga I dintre echipele Progresul Focșani și Smart București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?