Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Cozonac mucegăit, cumpărat din supermarket


   O femeie din Budești a avut surpriza neplăcută să constate că cei trei cozonaci pe care i-a cumpărat dintr-un supermarket din Focșani erau mucegăiți. 
   Femeia a sunat la redacția ziarului nostru și mai apoi la OPC, pentru că și-a dorit ca autoritățile din domeniu să ia măsuri, iar produsele să fie retrase de pe piață. „Pe mine nu mă interesează cei 9 lei pe care i-am dat pe cei trei cozonaci. Pur și simplu nu vreau ca cineva să mai cumpere acești cozonaci sau mai rău, să-i consume și mai apoi să se îmbolnăvească”, ne-a declarat Adriana Baciu. 
   După ce aceasta a sunat la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC), inspectorii au efectuat un control la supermarketul indicat de cumpărătoare. „Inspectorii noștri aveau o acțiune de control în zona acestui  supermarket. În urma acestei sesizări, au verificat și aspectele reclamate de consumatoare și într-adevăr s-a constatat că existau cozonaci mucegăiți pe raft. Mâine (astăzi n.r.) i-am chemat pe reprezentanții supermarket-ului la sediul nostru pentru o discuție”, ne-a declarat Dumitru Dilă, comisarul șef adjunct al CJPC.
   Femeia care a făcut reclamația s-a declarat nemulțumită și de sistemul birocratic pe care trebuie să îl urmeze un consumator, în cazul în care are de făcut o sesizare. „Mi s-a spus la telefon că trebuie să mă duc cu bonul și cozonacul personal sau să trimit bonul prin poștă. Vă dați seama că în această situație, până când ajungea bonul meu prin poștă, magazinul își vindea toți cozonacii. Drumul meu până la Focșani mă costa exact cât am dat eu pe cozonaci, așa că nu mă interesa acest aspect. Tot ce am vrut a fost ca aceștia să nu mai fie vânduți și mă bucur că au verificat și că au văzut că nu mint”, a adăugat Adriana Baciu. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?