Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Mai puţine infracţiuni stradale în oraşul Panciu


   Doar o singură infracțiune stradală a fost comisă în primul trimestru al  acestui an, la Panciu, susține comisarul-șef Teodor Dumitrache. Acesta a prezentat Consiliului Local o sinteză a activității desfășurată de lucrătorii Poliției Panciu în lunile ianuarie-martie 2013. Potrivit documentului, la infracțiunile stradale sesizate, Poliția Panciu a înregistrat o scădere față de perioada similară a anului trecut cu o faptă, respectiv de la 2 la 1, acest fapt fiind justificat prin prezența activă  în teren a lucrătorilor din cadrul subunității care, în colaborare cu jandarmii, au desfășurat activități de patrulare în zonele favorabile comiterii unor astfel de fapte.
   Tot în primele trei luni ale acestui an, și numărul infracțiunilor contra patrimoniului a cunoscut o scădere față de primul trimestru din 2012, de la 27 la 22. Astfel, la infracțiunile de furt s-a constatat o scădere de 10 fapte sesizate, de la 22 la 12. Cu toate acestea, deși nu a fost înregistrat niciun furt din locuințe, au fost sesizate 4 furturi din societăți comerciale.
   În scădere sunt și faptele încadrate în sfera micii criminalități, de la 8 la 4. Totuși, pentru perioada analizată, s-a constatat o infracțiune de tâlhărie.
   Potrivit raportului prezentat de comisarul-șef Teodor Dumitrache, în perioada 1 ianuarie-31 martie 2013, pe raza de competență a Poliției Panciu s-au mai înregistrat două accidente rutiere grave, soldate cu doi răniți grav și un acccident soldat cu un rănit ușor. De asemenea, au fost înregistrate 7 tamponări, soldate cu pagube materiale, evenimente comise în cuantum de 60% pe tronsonul principal DN 2L, cuprins între străzile Nicolae Titulescu și Grivița. 
   Åžeful Poliției Panciu s-a mai referit și la activitatea desfășurată pe linia poliției de proximitate, arătând că aceasta a cunoscut o îmbunătățire a indicatorilor, fapt datorat cunoașterii din zona de responsabilitate și a prezenței active în teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?