Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

A accidentat mortal o femeie


   Liviu Åžtefan, din București, este judecat la Panciu din cauza faptului  că în iarna anului trecut a accidentat mortal o femeie din Mărășești. Potrivit rechizitoriului, incidentul s-a petrecut în seara zilei de 28 februarie 2012, pe DN 24, în zona Doaga, când victima s-a angajat într-o traversare neregulamentară, ajungând în fața mașinii conduse de bucureșeteanul care nu a mai reușit să o evite. 
   În fața instanței, șoferul a declarat că accidentul s-a petrecut în jurul orelor 20.00, în condiții de întuneric și de caro-sabil uscat. Liviu Åžtefan a explicat că „a observat-o pe femeie în ultima secundă, în partea laterată stângă a mașinii, aproape de axul drumului”. „Am sperat că se va opri la axul drumului. Nu am avut timp să fac vreo manevră de ocolire”, a spus el. Bucureșteanul și-a mai amintit că, înainte de accident, a depășit un TIR, dar după aceea a revenit cu mașina pe banda lui de mers. El a mai declarat că nu mai știe nici viteza cu care circula în acel moment și nici dacă după efectuarea depășirii a mai aprins faza lungă a luminilor. 
   Liviu Åžtefan a mai afirmat că nu se consideră vinovat de producerea accidentului și că despăgubirile solicitate de rudele victimei vor fi onorate de asigurator. În lipsa raportului de expertiză, magistrații pănceni au amânat soluționarea cauzei, fixând un nou termen de judecată pe data de 14 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?