Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Un focşănean a intrat cu maşina într-un copac, în Panciu


   Un tânăr din Focșani a fost rănit ieri, în urma unui accident de circulație, care a avut loc în orașul Panciu. La orele prânzului, Georgian A., de 25 de ani, se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, la volanul unui autoturism Skoda. La un moment dat, a încercat să facă o manevră de depășire, dar a pierdut controlul mașinii, ajungând cu aceasta într-un copac din fața Spitalului Orășenesc. 
   Din primele informații a reieșit că în momentul efectuării manevrei de depășire, șoferul ar fi încercat să evite și o groapă, moment în care a pierdut controlul volanului. „Probabil că a văzut mai târziu acea denivelare și s-a speriat, pierzând controlul mașinii, tamponându-se frontal de copac”, ne-a declarat comisarul șef Teodor Dumitrache, comandantul Poliției Panciu. 
   În accident a mai fost rănită grav și pasagera D. R., de 19 ani, tot din Focșani, aflată pe scaunul din dreapta-față. Acesteia i s-a acordat primul ajutor la Camera de Gardă a Spitalului Panciu, după care a fost trimisă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism facial acut deschis cu plagă contuză regiune zigomatică dreaptă și fractură deschisă radius drept, fiind internată la Secția de Terapie Intensivă.
   Potrivit polițiștilor, conducătorul auto, care a suferit un traumatism cranian cu plagă contuză occipitală dreaptă, se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?