Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Două dosare penale pentru o iubire interzisă


   Dragostea pentru o copilă de 14 ani l-a adus pe un tânăr de 24 de ani din Bordești  să fie trimis în judecată de două ori, pentru că s-a iubit cu aceasta, chiar dacă era minoră, în mai multe rînduri. Mihai E. a fost prima oară trimis în judecată de procurori, în luna octombrie 2012. Fusese reclamat de mama fetei, care a aflat că la data de 22 aprilie 2012, tânărul și fiica sa au făcut dragoste. Mihai a recunoscut fapta la vremea respectivă și dosarul este în curs de judecare la Judecătoria Focșani. 
   Zilele trecute, Mihai E. a fost din nou trimis în judecată, fiind acuzat că s-a iubit iar cu fata de 14 ani. Se pare că Mihai a uitat că este cercetat penal pentru iubirea interzisă și potrivit rechizitoriului, în luna octombrie, chiar în perioada în care procurorii pregăteau trimiterea primului său dosar la instanță, Mihai a comis-o din nou. În actul de sesizare a instanței de judecată, se arată că băiatul a luat-o cu forța de la școală pe copilă și a dus-o la Galați. Procurorii au reținut că în  perioada în care au fost comise faptele, 9 -16 octombrie, cei doi s-au iubit cu acordul fetei.  Ajuns din nou în fața anchetatorilor, Mihai a declarat că este prieten cu fata și a recunoscut fapta.
   Părinții minorei nu sunt însă de acord cu prietenia celor doi și s-au constituit părți civile în dosar, respectiv au pretenția ca prietenul fiicei lor să le plătească 2.000 de lei, daune materiale și morale. Dosarul a fost trimis spre judecare la Judecătoria Focșani, unde se judecă și celălalt dosar al lui Mihai.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?