Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Fiica lui David Hasselhoff ar putea face închisoare


   Fiica lui David Hasselhoff, Hayley, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzată că ar fi condus sub influența alcoolului și ar putea petrece șase luni la închisoare, dacă este găsită vinovată. „Hayley o să conteste acuzațiile”, a declarat o sursă pentru RadarOnline. Tânăra, actriță aspirantă, a fost oprită de poliție în ianuarie, în Los Angeles, și arestată pentru că ar fi condus sub influența alcoolului.
   David Hasselhoff a mărturisit că a existat o perioadă în viața sa când a suferit din cauza alcoolismului, lucru care l-a apropiat de fiicele sale, Hayley și Taylor-Ann. Cele două au făcut publică o filmare, în 2007, în care actorul, beat, încerca să mănânce un cheeseburger. Scopul acestui gest făcut de cele două tinere a fost să îl convingă pe tatăl lor să își accepte această problemă și să o rezolve.
   Ulterior, Hasselhoff a declarat că a învățat din greșelile sale și că a fost ajutat enorm de copii. „Cel mai bun lucru legat de acest filmuleț a fost că am decis (să renunț la băutură) de dragul copiilor mei”, a spus actorul. David Hasselhoff este actor și muzican și a devenit celebru datorită serialelor „Knight Rider” și „Baywatch”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?