Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606
Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606

GALERIE FOTO: Golf 7 a fost lansat la Scorpion Focşani


   Scorpion, dealer-ul Volkswagen în Vrancea, a lansat ieri Volkswagen Golf, generația a VII-a. Nemții se laudă cu cea mai bună generație din toate timpurile și asta pentru că, față de Golf-urile anterioare, mașina a fost mult îmbunătățită. Greutatea a fost redusă cu până la 100 de kg, contrazicând principiul conform căruia, odată cu evoluția mașinii crește și greutatea sa, consumul de combustibil a fost redus cu valori de până la 23%.
   Mai mult, Volkswagen a echipat noul Golf cu numeroase noi sisteme de asistență, opționale și standard. Printre cele mai notabile se numără sistemul de frânare multi-coliziune, un nou sistem de direcție și de suspensie, touchscreen în echiparea standard pentru toate modelele. La capitolul design, Golf VII are trăsături inconfundabile cu o linie alungită a plafonului, linia tipică a geamurilor, precum și secțiunile frontală și posterioară specifice, cu elementele orizontale. Nemții spun că modificarea radicală a acestui simbol „este ca și cum ai încerca să întrerupi o istorie de succes”. „Acest model vine să încununeze mulți ani de muncă la Volkswagen. Istoria începe în anul 1974 și ajunge azi la modelul Glof VII. Ca elemente de inovație pentru acest nou model avem o platformă modulară MQB. Pe lângă aceasta sunt și elemente de siguranță noi în varianta standard”, a spus Mădălina Costeanu, directorul de vânzări al Scorpion Exim Focșani.
   Portbagajul este mai mare cu 30 de litri, iar pragul de încărcare al acestuia este acum mai jos pentru o încărcare mai ușoară. Totodată, trebuie menționat că placa de jos a portbagajului are două trepte de adâncime, astfel că atunci când vreți să plecați în vacanță spațiul se mărește considerabil. O altă dotare standard pentru noul Golf este detectorul de oboseală. Acesta evaluează comportamentul șoferului, urmărind accelerația laterală a mașinii, acționarea volanului și a pedalelor și detectează momentul când o pauză devine necesară. În acel moment, folosind displayul central, mașina face o recomandare șoferului.
   Noua generație pleacă de la 15.442 de euro, tarif valabil pentru versiunea Trendline, motorizare 1.2 TSI de 85 CP. Pentru un plus de putere, 105 CP, dar același nivel de echipare, clienții trebuie să scoată din buzunar 16.124 euro. Pe frontul diesel, cea mai accesibilă versiune este cea echipată cu TDI-ul de 1.6 litri și 105 CP, care costă cel puțin 18.555 de euro. VW Golf echipat cu motorizarea TDI de 2.0 litri și 150 CP are un preț de pornire de 22.438 de euro, unitatea venind la pachet cu echiparea de top Highline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?