Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO şi GALERIE FOTO: Intersecția de la Big se transformă în parcare


  

 

   În ultimele zile, șoferii focșănenii care au trecut prin centrul orașului, zona Big, au avut ceva de furcă din cauza traficului foarte aglomerat. Neplăcerile rutiere sunt cauzate de lucrările de apă și canalizare pe care le efuctuează Comapania de Utilități Publice (CUP) pe strada 1 Decembrie. Intersecția Brăilei cu Pastia și cu Bulevardul Unirii va mai fi aglomerată încă două săptămâni până când lucrările se vor muta pe strada Anghel Saligny.
   Reprezentanții CUP Focșani sunt conștienți că traficul se desfășoară cu greutate în intersecția de la Big însă spun că aceste lucrări erau necesare. „Mai durează 10 zile, 2 săptămâni în condițiile în care nu există o avarie care să  prelungească acest termen. Data de finalizare a lucrărilor pe strada 1 Decembrie depinde de ceea ce se ivește pe parcurs”, ne-a declarat Flaviu Șerbu, purtătorul de cuvânt al CUP Focșani.
   De aceeași părere este și viceprimarul municipiului Focșani, Gabriel Necula care le cere focșănenilor să înțeleagă că aceste lucrări sunt necesare pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de municipalitate.
   Și Poliția Municipiului Focșani dă o mână de ajutor șoferilor, astfel că diminieață și după amiază circulația este dirijată de agenți. Totuși, pe toate strazile unde se lucrează este asigurat accesul ambulanței, pompierilor și poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?