Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

133 de locuri de muncă vacante în Vrancea


   Șomerii vrânceni pot încerca să se angajeze pe unul dintre cele 133 de locuri vacante identificate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Oferta este valabilă până pe 11 octombrie și conține posturi atât în județ cât și în trei țări din Uniunea Europeană.
   În Vrancea, agenții economici caută oameni pentru a-i angaja ca ingineri în tricotaje și confecții, ingineri mecanici, medici medicină generală, kinetoterapeut sau operator control nedestructiv. În continuare, în rândul meseriilor care cer studii medii intră oferta pentru agent de vânzări, agent comercial, amanetar, recepționer hotel sau barman. Cei care cunosc o meserie pot alege dintre ofertele de frezor universal, rectificator universal, strungar, cofetar, patiser, șlefuitor, lustruitor sau tâmplar. Agenții economici care desfășoară activități de fabricarea a articolelor de îmbrăcăminte caută 34 de operatori confecționeri și confecționeri-asamblori articole din textile. Tot în acest domeniu se mai pot angaja și 24 muncitori necalificați.
   Cei care vor să plece peste hotare, pot alege dintre cele 63 de posturi puse la dispoziție de angajatori din Danemarca, Germania și Norvegia prin rețeaua Eures. Angajatorii străini caută lucrători în ferme, asistenți medicali, ingineri și dezvoltatori software, patiseri, manageri de proiect, ingineri în structuri, dar și dulgheri sau electricieni.
   Cei interesați de un loc de muncă în județ sau în străinătate pot consulta oferta integrală a locurilor de muncă la sediul AJOFM Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?