Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

GALERIE FOTO: „Ţara lui Gufi”, marele premiu la Fesivalul de la Brăila


   Spectacolul „Å¢ara lui Gufi”, de Matei Vișniec, susținut de Trupa de Teatru „Protha” din Panciu, a obțint Marele Premiu al Festivalului Concurs de Teatru Åžcolar, desfășurat în perioada 7 – 10 iunie, în Sala Studio a Teatrului „Maria Filotti” Braila.
   La aceeași manifestare, Leonid Carabă a obținut premiul I, cu „Åži uite așa ne trezim într-o bună zi cu mii de câini ieșind din mare”, de Matei Vișniec, la Secțiunea Monolog. Tot la Monolog, colega sa de trupă, Oana Miron, a primit premiul II pentru interpretarea din „Bărbatul din Balcani”, de Matei Vișniec, iar Noemi Tătaru a obținut premiul III pentru monologul „Nebunul zgomotos”, de Radu Paraschivescu.
La Secțiunea „Poezie”, Iris Tiron a obținut premiul II pentru „Veghe”, de Maria Banuș, iar la Scenetă, păncenii au ocupat poziția a treia a podiumului, pentru „Cum se înțeleg țăranii”, de I. L. Caragiale.
   În aceste zile, „Protha” va face, din nou, deplasarea la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, pentru a juca spectacolul premiat. Important de precizat mai este și faptul că premianții festivalului vor fi incluși într-o bază de date în vederea colaborării cu Teatrul „Maria Filotti”. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?