Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Congres extraordinar şi miting al USL la Romexpo


   Congresele extraordinare ale celor trei formațiuni politice care alcătu-iesc Uniunea Social Liberală – PNL, PSD și PC, se vor reuni sâmbătă, 7 aprilie a.c., începând cu ora 10.30, la Romexpo. Astfel, Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat se va desfășura la Pavilionul C2. Organizația PSD Vrancea va fi reprezentată de o delegație de 200 de persoane, condusă de liderul PSD, Marian Oprișan. Din delegație fac parte primari și viceprimari, consilieri județeni și locali.
   Congresul Extraordinar al Partidului Național Liberal va avea loc la Pavilionul C3. Filiala Vrancea a PNL va fi reprezentată la acest eveniment, de o delegație din care fac parte: primari și viceprimari, consilieri județeni și locali, membri ai Biroului Politic Teritorial Vrancea, ai Biroului Politic Local al municipiului Focșani și președinți de organizații.
   Congresul Extraordinar al Partidului Conservator va avea loc la Pavi-lionul C6.
Începând cu ora 13.30, în Pavilionul Central al Romexpo, se va desfășura mitingul Uniunii Social Li-berale la care vor participa delegații, liderii și invitații celor trei formațiuni politice care alcătuiesc USL. Totodată, se va oficializa înțelegerea potrivit căreia funcția de premier revine PSD, iar cea de președinte PNL. Astfel Victor Ponta va fi anunțat oficial ca fiind candidatul USL la funcția de prim ministru, iar Crin Antonescu la funcția de președinte al României.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?