Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Oameni de afaceri, poliţişti, sportivi, pompieri, jandarmi, militari şi firme îi ajută pe vrânceni


   Patronul echipei de fotbal Rapid București, George Copos, a ajuns, ieri, în trei comune din județ cu 17 tone de alimente pentru oamenii din localitățile izolate de zăpadă. Omul de afaceri a însoțit camionul cu alimente în comunele Gologanu, Tătăranu și Ciorăști, câteva dintre cele mai afectate localități din zona de câmpie a județului Vrancea.
   Înainte să plece către cele trei comune, omul de afaceri a discutat cu președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, despre ce trebuie să conțină transportul care va veni săptămâna viitoare. „Am venit cu circa 17 tone de alimente: ulei, paste, pâine, zahăr, făină, mălai, parizer, salam. Am dorit foarte mult să vin cu ceva, am întrebat președintele Consiliului Județean cu ce e potrivit să vin, mi s-a spus că e bine cu aceste alimente. Mi-au spus că ar fi bune și ceva medicamente, dar e bine să știu despre ce medicamente e vorba”, a declarat George Copos.
Omul de afaceri a promis că va veni și săptămâna viitoare cu ajutoare pentru sinistrați.

                                                                          ***
    Mai mulți polițiști din întreaga țară au donat bani, cu care  s-au cumpărat lemne ce au fost distribuite sinistraților din Vrancea. Lemnele au fost împărțite de comisarul șef Christian Ciocan, șeful Biroului de Informare a presei din cadrul Centrului de Informare și Relații Publice din Poliția Română.
200 metri steri lemn de foc vor ajunge la familii din Măicănești, Tâmboiești, Obrejița, Sihlea, Garoafa și Golești.

                                                                          ***
   Jandarmii vrânceni și polițiștii au împărțit alimente vrâncenilor din comunele afectate de căderile abundente de zăpadă, ieri. Personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean, prin contribuție benevolă, a distribuit 150 de pachete cu alimente persoanelor cu handicap, vârstnice sau care erau în imposibilitatea de a se deplasa. De asemenea, polițiștii afiliați Sindicatului Național al Polițiștilor și Persoanalului Contractual (SNPPC) din Harghita au trimis ajutoare vrâncenilor sinistrați.
   Miercuri, imediat ce a fost reluată circulația rutieră, din Harghita a plecat  un autocamion plin cu produse care au ajuns la vrâncenii aflați în necesitate.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?