Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Cine este cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012?


   Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012, după ce s-a clasat pe prima poziție în ediția inaugurală a listei Celor mai fierbinți 101 bărbați din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcătuită de revista Heat.
   Sportivul britanic, care are patru copii – Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper – cu soția sa Victoria Beckham, a învins astfel o serie de bărbați celebri de la Hollywood, precum Ryan Gosling și Ryan Reynolds, care au ocupat pozițiile a doua și a treia. De altfel, actorii ocupă toate celelalte locuri din primele 10 poziții de pe această listă: Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson, Tom Hardy, Johnny Depp, Hugh Jackman și Zac Efron.
   Topul a fost alcătuit pe baza voturilor exprimate online de 1.000 de cititori ai revistei Heat, iar finaliștii au fost selecționați de un comitet de experți din care au făcut parte Carole White, fondatoarea companiei Premier Models, fotograful Nicky Johnston și Jo Hoare, editorul secțiunii Style din cadrul revistei Heat.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?